top of page
DSC04537.jpg

Professioneel Content Pakket

Als paardenfotograaf begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om de schoonheid en kracht van je paarden vast te leggen. Met hoogwaardige, professionele foto's zorg ik ervoor dat elk detail van je geliefde dieren schitterend in beeld komt.

Stel je voor dat je een constante stroom van prachtige foto's en video's hebt die je regelmatig kunt posten. Je social media accounts zullen er verzorgd en aantrekkelijk uitzien, wat je volgers zeker zullen waarderen. Ik maak unieke en creatieve opnames die zich onderscheiden van de massa en de veelzijdigheid van je paarden en ruiterskills laten zien.

Geen tijd meer verliezen met zelf proberen foto's te maken tijdens het rijden. Ik zorg ervoor dat alles professioneel en efficiënt wordt vastgelegd, zodat jij je volledig kunt concentreren op je passie. Bovendien hoef je niet meer te investeren in reguliere kleine fotoshoots waar je slechts een paar beelden aan overhoud. Mijn aanpak levert je een schat aan prachtige content op waar je lang mee vooruit kunt.

Ik neem de tijd om jouw visie te begrijpen en vast te leggen. Samen vertellen we jouw unieke verhaal op een onderscheidende manier. Met mooie, professionele content verbeter je je online aanwezigheid, trek je meer volgers aan, en creëer je meer betrokkenheid.

Mijn foto's zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook aantrekkelijk voor merken en sponsors. Dit kan leiden tot potentiële samenwerkingen en sponsordeals die jouw ruiter- en paardencarrière een boost geven.

Daarnaast bied ik je eenvoudige toegang tot een online galerij van je foto's. Je kunt ze gebruiken wanneer en waar je maar wilt, zonder gedoe. Laten we samenwerken om jouw passie voor paarden op de mooiste manier mogelijk vast te leggen en te delen met de wereld.

Werkwijze

01

Je wil een fotoshoot bij mij boeken. Wat leuk! Je kunt contact met me opnemen door het contact-formulier in te vullen, te mailen of een berichtje te sturen via Instagram, Facebook of Whatsapp.

02

Een goede voorbereiding is het halve werk. We kijken van te voren samen naar wat jij voor ogen hebt. We kiezen een mooie locatie uit en overleggen welke kleding je het beste kunt dragen tijdens de shoot.

03

Tijdens de shoot is het voor mij het belangrijkste dat het een leuke ervaring is voor jou én je paard. We nemen dan ook alle tijd zodat jullie je lekker op jullie gemak voelen.

04

Na de shoot ontvang je binnen een paar dagen een link naar je online galerij. Nu mag jij jouw favoriete foto's uitkiezen! Deze ga ik dan nabewerken en ontvang je binnen 2 weken in je inbox.

Wil je het meeste uit je fotoshoot halen? Kies dan voor het exclusieve Deluxe Fotoshoot Pakket. Hiermee krijg je:

 • Fotoshoot op Locatie: Kies een locatie die voor jou speciaal is, die jij mooi vindt,
  of laat je adviseren voor de perfecte setting.

 • Gebruik van Fotohalster: Je mag gebruik maken van mijn fotohalster. Dat wordt in de nabewerking weggewerkt. Zo lijkt het alsof je paard los staat.

 • Op maat gemaakt: Je kunt je fotoshoot zo invullen als jij zelf graag wil. We maken foto's in een stijl die jij gaaf vindt.

 • 15 Foto's in Hoge Resolutie: Na de fotoshoot ontvang je een online galerij met de foto's. Jij mag de mooiste 15 beelden zelf uitkiezen.

 • Hoogwaardige Fotografie: Professionele bewerking om ervoor te zorgen dat jouw foto's stralen met de unieke sfeer van het moment. Kleine oneffenheden zoals puistjes of wondjes worden verwijderd. 

 • Blijvende Herinneringen: Een ontspannen sessie waarin we alle tijd nemen om jullie op jullie eigen manier vast te leggen die je voor altijd zult koesteren.

 • Nabestellen: Je kunt extra foto's bijbestellen voor €8,50 per stuk.

 

Dit pakket is perfect voor wie het meeste uit hun fotoshoot wil halen. 

€199,99

Wil je meer informatie of direct een fotoshoot boeken?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

PAKKET DELUXE

Kayoni Portret

4.94

Algehele beoordeling

18

Beoordelingen

18

Aanbevelingen

Kom in contact!

Wil je een shoot boeken of heb je een vraag? Vul het contactformulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

+316 575 33 102 (alleen Whatsapp)

 • Facebook
 • Instagram

Bedankt voor je bericht! Ik neem snel contact met je op.

bottom of page