top of page
Kayoni_12ZW_edited.jpg
Maurane.jpg

De persoon achter de camera

Over mij

Ik ben Maurane Gemmeke, een gepassioneerde fotograaf en filmmaker gevestigd in het mooie Breda. Sinds 2021 ben ik officieel werkzaam in de creatieve wereld van fotografie en film en ik kan met trots zeggen dat ik mijn droom volg.
 

Mijn liefde voor beeldvorming heeft zich geuit tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie St. Joost School of Art & Design in Breda, waar ik in 2021 afstudeerde van de opleiding Photography, Film & the Digital. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en is mijn passie voor het creeëren van mooie beelden helemaal tot uitting gekomen.
 

Naast mijn werk als fotograaf en filmmaker, zijn paarden een andere grote passie van me. Sinds mijn 9e ben ik zelf actief in de paardensport en deze liefde voor paarden heeft een grote invloed op mijn werk.
Als paardenliefhebber begrijp ik de unieke band tussen mens en paard en ik vind het een voorrecht om deze connectie vast te leggen in mijn beelden.

 

Mijn aanbod is gericht op het leveren van grote hoeveelheden content voor social media. Of je nu op zoek bent naar adembenemende portretten, dynamische actiefoto's of meeslepende video's, mijn doel is altijd om authentieke en betekenisvolle beelden te creëren. Ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen en je te helpen op te vallen in de wereld van social media.
 

Dus, als je klaar bent om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen en je verhaal te delen met de wereld, dan ben ik hier om je te helpen.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken!

Kom in contact!

Wil je een shoot boeken of heb je een vraag? Vul het contactformulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

+316 575 33 102 (alleen Whatsapp)

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor je bericht! Ik neem snel contact met je op.

bitterballenborrel_84.JPG
bottom of page