top of page
Loes & Jilke Portret

Professionele foto's van jou en je paard

Heb je wel eens je paard of pony op de foto gezet, maar merk je dat de kwaliteit niet helemaal naar wens is? Misschien maak je de foto's met je telefoon, en ontbreekt het je aan die professionele touch. En niet te vergeten, je staat er zelf zelden bij op!

Dit is waar ik in beeld kom. Met mijn passie voor paardenfotografie en professionele ervaring, creëer ik hoogwaardige foto's die jullie van jullie beste kant laat zien. Geen gedoe met telefoons, onscherpe beelden of gemiste kansen om samen met je paard te schitteren.

Werkwijze

01

Je wil een fotoshoot bij mij boeken. Wat leuk! Je kunt contact met me opnemen door het contact-formulier in te vullen, te mailen of een berichtje te sturen via Instagram, Facebook of Whatsapp.

02

Een goede voorbereiding is het halve werk. We kijken van te voren samen naar wat jij voor ogen hebt. We kiezen een mooie locatie uit en overleggen welke kleding je het beste kunt dragen tijdens de shoot.

03

Tijdens de shoot is het voor mij het belangrijkste dat het een leuke ervaring is voor jou én je paard. We nemen dan ook alle tijd zodat jullie je lekker op jullie gemak voelen.

04

Na de shoot ontvang je binnen een paar dagen een link naar je online galerij. Nu mag jij jouw favoriete foto's uitkiezen! Deze ga ik dan nabewerken en ontvang je binnen 2 weken in je inbox.

Wil je het meeste uit je fotoshoot halen? Kies dan voor het exclusieve Deluxe Fotoshoot Pakket. Hiermee krijg je:

 • Fotoshoot op Locatie: Kies een locatie die voor jou speciaal is, die jij mooi vindt,
  of laat je adviseren voor de perfecte setting.

 • Gebruik van Fotohalster: Je mag gebruik maken van mijn fotohalster. Dat wordt in de nabewerking weggewerkt. Zo lijkt het alsof je paard los staat.

 • Op maat gemaakt: Je kunt je fotoshoot zo invullen als jij zelf graag wil. We maken foto's in een stijl die jij gaaf vindt.

 • 15 Foto's in Hoge Resolutie: Na de fotoshoot ontvang je een online galerij met de foto's. Jij mag de mooiste 15 beelden zelf uitkiezen.

 • Hoogwaardige Fotografie: Professionele bewerking om ervoor te zorgen dat jouw foto's stralen met de unieke sfeer van het moment. Kleine oneffenheden zoals puistjes of wondjes worden verwijderd. 

 • Blijvende Herinneringen: Een ontspannen sessie waarin we alle tijd nemen om jullie op jullie eigen manier vast te leggen die je voor altijd zult koesteren.

 • Nabestellen: Je kunt extra foto's bijbestellen voor €8,50 per stuk.

 

Dit pakket is perfect voor wie het meeste uit hun fotoshoot wil halen. 

€199,99

Wil je meer informatie of direct een fotoshoot boeken?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

PAKKET DELUXE

Kayoni Portret

4.94

Algehele beoordeling

18

Beoordelingen

18

Aanbevelingen

Kom in contact!

Wil je een shoot boeken of heb je een vraag? Vul het contactformulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

+316 575 33 102 (alleen Whatsapp)

 • Facebook
 • Instagram

Bedankt voor je bericht! Ik neem snel contact met je op.

bottom of page